19 Haziran 2009 Cuma

Kaptan Amerika dönüyor

Steve Rogers, yani daha bilinen adıyla Kaptan Amerika, küllerinden doğuyor. Süper kahraman, Marvel Comics’in beş bölümden oluşan bir serisi için canlandırılacak.
1 temmuzda yayımlanacak olan Captain America Reborn yani, Kaptan Amerika Yeniden Doğuyor adlı çizgi romanın yaratıcıları, Steve Rogers’ın nasıl hayata döneceğini ise açıklamıyor. Rogers 2007 yılında mahkeme çıkışındaki merdivenlerde vurularak öldürülmüştü. O zamandan beri 68 yıllık çizgi roman dizisinde Rogers’ın yardımcısı Bucky Barnes, pelerinini sırtına geçirmişti. Süper kahraman, öncelikle İkinci Dünya Savaşı sırasında vatanseverliği ateşlemek ve insanları cesaretlendirmek için yaratılmıştı. Çizgi romanın editörlerinden Tom Brevoort’un yaptığı açıklamaya göre çizgi romanın hayranlarının büyük bölümü Rogers’ın geri dönmesini istiyordu. Kaptan Amerika dergisi dünya çapında 75 ülkede satılıyordu. Beyazperdede de sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Kaptan Amerika, 2011 yılında gösterime girecek.
Kaynak - Taraf

2 yorum:

mit dedi ki...

Bu Kaptan Amerika'nın kaçıncı ölümden dönüşü, sayısını artık hatırlayamıyorum. Marvel'in Steve Rogers'ı öldürmenin kendilerine bir yarar sağlamayacağını artık anlaması lazım.

Ümit Kireççi dedi ki...

Bir reklam sotunu dönüştürerek yanıtlamak istiyorum: "Valla okunuyor ki ölüyor, ölüyor ki okunuyor"

Bu aralar moda ya bu. Batman de diğer yayınevinde ya sakatlanıyor, ya ölüyor. Hatta Süpermen öldüğünde yerine dört kişi geçmişti.

Linkler

Related Posts with Thumbnails