3 Haziran 2009 Çarşamba

Doğan Kardeş 17. sayı Yeniliklerle Geldi

Red Kit’in, Gölgesinden Daha Aptal Olmasıyla
Ünlü Köpeği“Rintintin” Doğan Kardeş’te…

Doğan Kardeş yaza yeni bir macerayla giriyor. Jean Dufaux-Philippe Xavier ortak çalışması “Haçlı Seferi”. Selahaddin Eyyubi’nin zaferiyle son bulan Hıristiyan bozgunu 3. Haçlı Seferi’nden yola çıkılarak yapılmış kurgu oldukça çarpıcı. Komançi’nin Red Dust albümü, 6 6 6 Çiftliği’nde yaşanan akıl almaz olayların nedeninin ortaya çıkmasıyla sona eriyor. Conan Doyle’da kahramanlarımız Ölüler Nehri’ne ulaşmayı, Gecelerin Efendisi’nde ise Vincent, Kergan’ın izini bulmayı başarıyor.

17. sayıda iki yenilik daha yer alıyor: Kırmızı Kuşak’ın kısa öyküsü Sadık Akbaba ve “gölgesinden daha aptal” olmasıyla ünlü Rintintin’in kadroya katılması.

Doğan Kardeş 17
Haziran 2009, 50 sayfa, 7,5 TL

2 yorum:

JAMES WHITE dedi ki...

Böylesine güzel koleksiyon ürünlerinin piyasaya sürülmesinden ne kadar mutluluk duyduğumu anlatamam. Keşke eski dönemlerde yayınlanmış doğan kardeş'Leri bu formatta revize edip tekrar bassalar. Ahhhhh :)

Monkey dedi ki...

çok pahalı ya. 7,5 bi öğrenci alıpda okuyamaz. böyle bisürü dergi alası geliyor insanın hepsine parayı bayıncada insanın yiyecek içecek parası kalmıyor. ama alası geliyor kıyamıyor. ne yapacağız!?

Linkler

Related Posts with Thumbnails