25 Haziran 2009 Perşembe

Aykırı Çağrışım - TFB

Türk Fantazya Birliği üyesi Aykırı Çağrışım da elini taşın altına koyanlardan:
Site Adresi: http://arka-sokak.blogspot.com
Sitenin Kuruluş Tarihi: 27.01.2007
Sitenin Tanıtımı: Fantastik Edebiyat üzerine kurulu bir blogdur. Yazarı tarafında kendi oluşturduğu evrende geçen bir uzun metrajlı hikayeye sahiptir. Şu ana kadar 30+1 bölümü yazılmış ve yayınlanmıştır. +1 bölüm ise, ara bölümü temsil etmektedir. Ayrıca, kısa hikayeler de bulunmaktadır. Bu hikayeler çoğunlukla sembolik olarak fantastik öğeleri taşır. Doğrudan yansıtmaz. Bunların dışında, blogta epik şiirler de yer alır. Yazar ve kadrosuna dahil olmayan bir arkadaşı tarafından yazılmaya devam ediliyor. Bunların dışında birçok inceleme, tanıtım (bu ikisi sadece kitap üzerine değildir) ve eleştiriler yer almaktadır.
Sitenin Amacı: En başta, tamamen şahsi amaçlı kurulmuştur. Yazar tarafından yazılan hikaye ve her türlü eserini, incelemesini vs. okuyucularla paylaşma amacındadır. Ama zamanla bu amacına bir de fantastiği sevdirme ve önyargıları yıkma eklenmiştir. Bu bakımdan, kendi eserlerini paylaşma ve kalemini güçlendirme dışında, fantastik üzerine tabuları yıkma amacın da benimsemiştir.
İlgili: Hazal Çamur (lady_solamniya_knight@hotmail.com)

3 yorum:

mit dedi ki...

Çok kaliteli ve sürekli takip ettiğim bir blog. Yazarın kendi yazdığı hikayeler olsun, tanıtımları olsun hepsi ok başarılı. Fantastik edebiyattan hoşlanan herkesin bir göz atmasını tavsiye ederim.

Ümit Kireççi dedi ki...

MİT sana katılıyorum. Hazal gerçekten çok çalışan bir yazar. Fantezi edebiyatıyla kopan bağım onun sayesinde bağlanacak gibi bu aralar.

Hazal dedi ki...

Utandım :D!

ÇOk teşekkürler güzel yorumlarınız için ^^. Valla çok utandım ama ya, yanaklar kıpkırmızı şu an xD.

Sizleri fantastiğe geri döndürebiliyor ya da seveceğiniz düzeyde yazılar verebiliyorsam ne mutlu bana. Ölsem gam yemem artık...

Linkler

Related Posts with Thumbnails