14 Nisan 2009 Salı

TFB Üyesi RPCraft Tanıtım


Türk Fantazya Birliği üyeleri tanıtımımız sürüyor. Tek değil organize olmak gerektiğini bilen ve bir araya gelen üyeler ilerleyen günlerde ses getirecek işler yapmanın yolunu açmaya başladılar:



Site Adı: RPCraft

Site Adresi: http://www.rpcraft.com

Sitenin Kuruluş Tarihi: 2006

Sitenin Amacı: Özellikle DND başta olmak üzere, Türkçe kaynak ve yeni materyal bulmak isteyenlere hizmet etmek, merak edilen yada öğrenilmek istenen her konuyu cevaplamak sitemizin amacıdır. Bu amaçla yeni materyal ve FRP kütüphanesi çalışmalarına devam edilmektedir. Unutmayın, burada hiç bir soru cevapsız kalmaz.

Sitenin Tanıtımı: RPCraft'e başlarken yapmak istediğimiz sürekli olarak üretmek, üretmek ve yine üretmekti. DND 3. editionla ilgili pek çok materyal ürettikten sonra yakın zamanda 4. editionla ilgili de materyaller üretmeye başlamış bulunuyoruz. İlk zamanlarda foruma ağırlık verilmesine rağmen 2009 yılı itibarı ile RPCraft forum işlevini azaltıp daha çok bilgi ve yeni materyal içerikli bir ortama dönüşmektedir. Önceden çıkardığımız ork ve goblinimsileri içeren Vahşi Irklar, bir iblisin tehlikeli evlatlarını anlatan Damina'nın Veletleri gibi kitapçıklar bu sene DM'lere yönelik Türklider'in Tarif Kitabı, hem oyuncu hem dmler için kullanışlı olacak olan boyutlarası Varlıközü Savaşları ve oyunlarınızda kullanılabilecek yepyeni mekanlar içeren Diyar Kitabeleri (hazırlanmakta) kitapçıkları ile devam ediyoruz. Ayrıca yakın zamanda çok sevilen çizgi dizi Avatar : The Last Airbender'in 4. edition oyun materyalleri ile (sınıflar, güçler, ırklar, maceralar) ilgili çalışmalara da en kısa zamanda başlanacaktır.

İlgili: Melih "Calengil" Demir / edmond@windowslive.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails