26 Şubat 2009 Perşembe

ÇROP "Çizgi Roman Yapalım Atelyesi" Cezaevi'ndeydi

Sol - Özden Bayrak (kolu görünen), Ümit Kireççi, Berna Meriç Ayakta - Filiz Tosyalı

25 Şubat 2009 tarihinde Kazasker Lions ile Atalar Lions kulüplerinin ortaklaşa düzenledikleri "Cezaevinde Sanat Etkinliği" kapsamında Silivri Cezaevi kompleksi'nde ÇROP olarak hükümlülerle bir araya geldik.
Yaşam koçu - Yazar Filiz Tosyalı, Ressam Berna Meriç, Yaşam koçu - Yabancı Dil Öğretmeni Özden Bayrak ve Oyuncu - Yazar Ümit Kireççi gerçekleştirdikleri sunumlarla "hayatın farkına varmak, sanatsal bir gözle hayatın detaylarını görmek, uğraş bulmak, yetenekleri geliştirmek, farkına varılmak için enerjimizi olumlu kullanmak" başlıkları altında önerilerde bulunup elde kağıt-kalem üretmenin keyfini yaşattılar.
Hükümlülerle yapılan çizgi roman sohbeti, anılar, çocukluk günleri, çizgi, çizgi roman ve çizgide görmemiz gereken ve hayata uygulayabileceğimiz detaylar Ümit Kireççi'nin yönetimiyle Çrop "Çizgi Roman Yapalım Atelyesi"nde uzun uzun konuşuldu. Tahtaya aktarılan çizgilerle de pekiştirildi.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı bulunan ufku geniş, sağ duyulu ve başarılı tüm Cezaevi yönetim ve personeline ÇROP olarak teşekkür ederiz!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çizgi roman okuyan ve seven insanlarla ilgili genel kanı içlerine kapanık, asosyal oldukları gibidir hani. "Sokağa çıkıp top koşturacağına Tommiks Teksas okuyan" çok, eleştirilen çocuk olmuştur :)

Çizgi Roman Okuyucuları'nın nerelere gidip neler yaptığını okudukça ben kendi adıma gururla karışık bir sevinç duyuyorum.

Çok teşekkürler.

Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP) dedi ki...

Bu samimi ve güzel sözler için biz teşekkür ederiz :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails