18 Nisan 2008 Cuma

Çizerler Toplantısı

********** TOPLANTI ***********
19 NİSAN 2008 - CUMARTESİ
NAZIM HIKMET KÜLTÜR MERKEZI
************** 11:00 **************

Bu cumartesi günü yine bir toplantı gerçekleştireceğiz. Konuşacağımız konular sırasıyla şöyle:


1- Sempozyum: Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi Bölümü'nde gerçekleşecek olan sempozyumda arkadaşımız Füsun İyicil'de davetli olarak bir konuşma gerçekleştirecekdir. Konu ise "Türkiye'de Çizer Olmak". Bu konuda hazırlanacak olan metinde bizlerde ona katkıda bulunalım istiyoruz. Sizler de bu sempozyumda vurgulanmasını istediğiniz bazı noktalar varsa lütfen toplantıya gelin ve bizlerle paylaşın. Sorunlarımızı artık ciddi platformlarda çözümleme yoluna gidelim. Ayrıca arkadaşımız Ferit Avcı' da bu konuda bir sunum hazırlamış. Bu gün hepimiz için önemli ve kaçırılmaması gereken bir gün olacak.

2- 23 Nisan Kolisi: Henüz daha Kaş çocukları için birşeyler hazırlamamış olan arkadaşlara duyurulur. Toplantıya da hazırladığınız hediyeleri getirip, elden bize verebilirsiniz. Çünkü zaman yavaş yavaş yaklaşıyor. En geç bu toplantıda elden verin veya 21'ine kadar size verilen adrese gönderin. Bu arada Kaş çocukları için birşeyler hazırlayıp, çoktan göndermiş olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler ederiz.

3- İznik Sergisi; arkadaşımız Füsun İyicil bizlere buradaki gelişmeleri aktaracak.

4- Web Sitemiz; web sitemiz için yeni ve farklı bir yol seçme aşamasına geldik arkadaşlar. Bu konudaki gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız.

Sibel Demirtaş
http://uk.f269.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=sibelius966@mynet.com
desibeldemirtas@yahoo.co.uk

Tel: (0216) 361 99 47
GSM: (0542) 556 19 53

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails