13 Ocak 2008 Pazar

MTV TÜRKİYE'de Anime Gecesi başlıyor!!!!

MTV TÜRKİYE "ANİME GECESİ"



Aylar önce ÇROP olarak "MTV Türkiye'de çizgi film izlemek istiyoruz" demeye başlamıştık ve nihayet, belki de 7 ay sonra, gerçi bizim talep ettiğimiz çizgi film olmadı ama MTV Türkiye'de çizgi film yayınlanmaya başlayacak.


Özellikle 2007 rayting ölçümlerinden öğrendiğimiz kadarıyla % 0'ın altında izlenme oranı yakalamış olan kanalın bu atağı toparlanmalarında yardımcı olacak gibi. Çizgi Roman Okurları Platformu ve tüm çizgi roman-film severlerinin karşılıklı saygı çerçevesinde kanala destek verecekleri şimdiden ortada.


Salı günleri saat 22.00'de ilk, Cumartesi saat 24.00'de tekrar gösterimi gerçekleştirilecek olan anime programını http://www.mtv.com.tr/ adresinden takip etmek mümkün. Gerçi şu an için görselliğin bir hayli geri planda bırakıldığı bir sayfa ve program akışı karşılıyor ziyaretçiyi ama olsun, önemli olan işlevi :)


22:00



“Manga” veya “Japon çizgi romanları” olarak da bilinen “Japon animeleri” dünya çapında büyük ilgi gören örnekleriyle MTV türkiye sayesinde nihayet Türkiye’de..."Japon Anime” efsanesi MTV Türkiye’de başlıyor. Dünyaca ünlü 2 büyük manga sizleri heyecana çağırıyor.




haber: Ü. K.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails