29 Aralık 2007 Cumartesi

Çizgili haberler



AKŞAM gazatesinden iki ilginç haber... 25.12.2007 günü yayınlanan gazetenin 4. satfasında bu haberler yan yanaydı :) Haberi yapan çizgi meraklısı mı ne? (Ü.K.)


Sivilce patlatayım derken ‘Şirin Baba’ oldu


ABD’de Paul Karason adlı 57 yaşındaki bir adamın yüzü 14 yıldır masmavi. Blick gazetesinin haberine göre, bu durum bir kozmetik oyunu ya da şaka değil. Karason’u bu hale getiren şey sivilceleri yok ettiği düşünülen ve içinde kolloidal gümüş suyu bulunan bir kocakarı ilacı. Sivilcelerini yok etmesini umduğu ilacı kullandıktan sonra yüzü mavileşen Karason ise yüzünün ilaç yüzünden bu hale geldiğini kabul etmiyor. Mavi yüzü ve beyaz sakalıyla ünlü çizgi film Şirinler’deki Şirin Baba’yı andıran Karason’un kız arkadaşı da sevgilisinin bu haline alışmış. Karason’un vücudunun diğer yerleri ise normal renkte.


DIŞ HABERLER


İngiltere’nin Şerafettin’i postacıyı işten bezdirdi


İngiltere’de Sarah ve Ben Goddard çiftinin 18 aylık kedileri Georgi eve gelen postacıyı bıktırdı. Daily Mail gazetesinin haberine göre, her gelişinde kendisine saldıran ve parmaklarını ısıran kedi yüzünden Goddard’ların evine uğramak istemeyen posta memuru, amirlerine bir dilekçe yazarak sürekli tırmıklandığını bildirdi. Yeni evli çifte haftada üç kez uğrayan postacı, dilekçesinde yaramaz kediyle başa çıkamadığını söyledi. Uzun bir süre kendilerine posta gelmediğini fark eden çift, postacıya bunun nedenini sorduğunda ise duydukları karşısında şoke oldu. Mahalledeki diğer kedilerle de sürekli dövüşen Georgi, son vukuatından sonra bir anda istenmeyen kedi haline geldi.


İLK KEZ KEDİ SALDIRDI
İngiliz posta kurumu yetkilisi, “Postacılara yönelik evcil hayvan saldırıları gerçekten çok sık rastlanılan bir durum. Ancak bu zamana kadar hep köpekler saldırırdı. Kedi saldırısını ilk kez duydum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails