18 Temmuz 2010 Pazar

Kıvanç Tatlıtuğ Avengers'da

Kıvanç Tatlıtuğ Avengers'in 2012’de çekilecek filminde 'Thor'la Hollywood'a sızacak!
ABD’liler, ülkede 1950’li yıllardan bu yana geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve süper kahramanların maceralarının konu olan çizgi roman Avengers’in 2012’de çekilmesi planlanan sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ’u da görmek istiyor.
Yolun açık olsun Behlül
ABD'liler Avengers’in 2012’de çekilmesi planlanan filminde Kıvanç Tatlıtuğ’u da görmek istiyor
Çizgi romanın hayranları tarafından oluşturulan listede yönetmen olarak dünyada olay yaratan Lost dizisinin yönetmeni J.J. Abrams ve yine aynı dizinin senarsiti olan Damon Lindelof da yer aldı. Kaptan Amerika rolü için Avustralyalı aktör Chris Egan seçilirken, 29 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da “Thor” rolünü alması istendi.
Tatlıtuğ’un, Thor karakterine benzerliği, boyu ve “Model of the World” seçilmiş olması nedeniyle bu rol için biçilmiş kaftan olduğunu belirten hayranlar, Avengers tutukunlarına Türk oyuncunun Google’dan resimlerine bakmalarını tavsiye etti.

5 yorum:

Caner dedi ki...

İnşallah olmaz.
Lostun yönetmeniyle,senaristide defolsunlar.
Mahvedecekler güzelim konsepti,güzelim filimi.

Unknown dedi ki...

Haberi yapan arkadaşın kafası iyiydi herhalde. Hürriyet'ten aksi beklenmez ama hiç mi bir araştırma yapılmaz? Hadi haberin absürtlüğünü bir yana bırakıyorum, Chris Hemsworth Thor rolü için çoktan seçildi, kostümünü giydi, çekimlere bile başladı zaten (http://www.reelzchannel.com/movie-news/7162/new-thor-photo-features-odin-and-thor). Kim neresinden bu haberi çıkarmış, nasıl bir hayal gücüdür anlayan beri gelsin.

mit dedi ki...

Yok artık...

Ümit Kireççi dedi ki...

Valla ben de anlamadım. Haberi buraya aktardım ama önce tv verdi olayı sonra gazeteye yansıdı. Hani ya koccccaaaa bir yalan ya da az gerçek payı var...

Altug Rctus Yıldırım dedi ki...

http://www.comicbookmovie.com/news/?a=19909
gazetelerimizin ne kadar ciddi çalıştığını görüyoruz dimi arkadaşlar?

Linkler

Related Posts with Thumbnails