4 Aralık 2009 Cuma

Wolverine'in Hikâyesi Bitmedi

Üç kez X-Men, bir kez de kendi özel sinema filmiyle olmak üzere, toplam dört kez beyaz perdede boy gösteren Wolverin yine yeni yeniden huzurlarınıza çıkacak (N'aber Wolvi? Yeni macera üstünde iyi durmuş. Bunun bana göre olanı da var mı?).

X-men Origins: Wolverine 2'nin çekileceği kesinleşti.

Bildiğiniz gibi (Ne çok şey biliyorsunuz, yarabbim) geçtiğimiz mayıs ayında vizyona giren X-Men Origins: Wolverine, serinin fan'ları (vantilatör anlamında değil, fanatik anlamında) tarafından eleştirilmiş ve beklentilerin altında olduğu ifade edilmişti. Fanatiklere bir şey beğendirmek zordur zaten; misal ben, Wolverine fanatiği olmadığımdan (Af edersin Wolvi, seni kırmak istemedim) filmi gayet keyifle izlemiştim. Tamam, Wolverine'nin kendisi gibi mutant olan ağabeyiyle filmin finalinde Babam ve Oğlum'a doğru meyletmesi hafif kastı, ama hadi canım, kimi kandırıyorum, ortaya gayet eli düzgün bir film çıkmıştı.

Yine biliyorsunuz ki (yeter ama) X-Men takipçileri uzun zamandır X-Men Origins: Magneto'yu bekliyordu. Yapımcıların, "Magneto gelene dek aracınızın kaputunu açın ve oradaki magnetoyla oyalanın," diyerek yeni bir Wolverine filmine göz kırpacağıysa pek hesapta yoktu (Hah işte, bunu bilemediniz, değil mi?) Demem o ki, yapımcı firma takvimde değişiklik yaptı a dostlar.

X-Men Origins: Wolverine 2 için kolları sıvayan yapımcılar, serinin yeni filmi için, The Usual Suspects'la Oscar'a uzanan ünlü senarist (Ünlü mü? Ben tanımıyorum kendisini!) Christopher McQuarrie'le anlaştı. Valkyrie ve Underworld'de de çalışan (ki Underworld en çok zarar eden filmler sıralamasında birinciliği yıllardır kimseye kaptırmaz! Ha, ne? Tamam, ikincilik olsun, ne fark eder?) McQuarrie, ilk Wolverine filminin bittiği yerden öyküyü ele alacak.

Yeni filmin, bir erteleme olmazsa (ki olmazsa şaşarım) 2011'de vizyona girmesi bekleniyor. Magneto filminin akıbetiyse maalesef belirsiz. Aracın kaputunu kapadıysanız tekrar açın ve bir müddet daha oyalanın derim ben.

Aşkın Güngör

2 yorum:

mit dedi ki...

Şaşırdım doğrusu... Gerçekten de beklemiyordum bunu. Magneto ile devam eder seri diyordum. Ama düşününce de normal karşılıyorum. Marvel'da malzeme bol nasıl olsa.

Wolverine (ya da Aşkın abi'nin deyimiyle Wolvi :) 1974'ten beri raflarda boy gösteren ve önüne geleni biçen bir karakter. Eh, hal böyle olunca filmi çekilebilecek materyal de fazla oluyor elbette.
Dilerim ilk filme nazaran daha iyi olur.(Evet, ben de bir Wolvi vantila...eee, şey... fanıyım :)

Aşkın Güngör dedi ki...

Beni serinletiyorsun Mit :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails