4 Aralık 2009 Cuma

Kıyamet Ancak Bu Şekilde Kopabilir

Mesih'in Klonu yeni sitesine kavuştu.


Tarafımdan, yaklaşık dört senelik bir emekle yazılan Mesih'in Klonu, çok (ama pek çok) gecikmeli de olsa yeni sitesine kavuştu.

Kitabın hareketli tarzına uygun olması düşüncesiyle interaktif olarak hazırlanan sitenin pek çoğunuza keyif vereceğini umuyorum.

Hadi, yanıltmış da olmayayım, "yeni site" diyorum ama söz konusu olan daha çok bir tanıtım sitesi. Dostlardan birinin deyimiyle, "Filmlere özgü bir kitap tanıtım sitesi."

Fazla söze ne hacet? Link aşağıda.

Aşkın Güngör'den Mesih'in Klonu için tıklayınız

"Çok (ama pek çok) gecikmeli" diyorum ya, doğru olmasına doğru da, bakarsınız kitabın yeniden düzenlenen kurgusu ve eklenen bölümleriyle yapılacak 2. Baskısına da bir selam duruşu olur bu site, kim bilir?

Keyifli gezintiler...

Şu notu da vermeden geçmeyeyim: Site birden fazla filmden oluştuğundan ilk izlemenizde internet hızınıza bağlı olarak arka fonda duraksamalar olabilir. Öyle bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen sol üst köşede belirecek "Yeniden Oynat" butonuna tıklayın. Gereken dosyalar bilgisayarınızın "Geçici Dosyalar Klasörü"ne kopyalanmış olacağından ikinci izleyişiniz sorunsuz olacaktır.

1 yorum:

Rsoray dedi ki...

tanitim cok guzel olmus, hemen okumak lazim :)

Linkler

Related Posts with Thumbnails