11 Şubat 2019 Pazartesi

TARKAN e-Dergi Her Çarşamba Günü Cepte ve Tablette!

Dijital Yayıncılığa ATIL KURT!

"Sezgin Burak'ın Ölümsüz Eseri TARKAN"
DERGİLİK uygulamasıyla cepte, tablette!
Siz neredeyseniz orada!
İlk sayı 6 ŞUBAT ÇARŞAMBA günü yayında.
Her Hafta Çarşamba günü 16 Sayfa TARKAN e-Dergi sizlerle.


Sezgin Burak'ın Ölümsüz Eseri TARKAN'ı geleceğe taşımak adına tarihi bir yayın projesine hep birlikte adım atıyoruz.

70'li ve 80'li yılların efsane çizgiroman dergisi TARKAN'ın ilk dijital versiyonu 6 Şubat Çarşamba günü DERGİLİK uygulaması üzerinden okurlarıyla buluşuyor.

Emsalsiz maceralarından "MARYO'NUN KUŞLARI" macerası ile bu tarihi yayına başlıyoruz. Her hafta Çarşamba günü dergimizin 16 sayfalık yeni bir sayısını okurlarıyla buluşturacağız. E-Dergi'nin yayın planında 70'lerdeki ilk yayın sırasını örnek alacağız.

En baştan, aslına sadık kalarak renklendirilen emsalsiz TARKAN maceralarını, bugüne kadar hiç görülmemiş netlikte ve HD görüntü kalitesinde heyecanla, keyifle okuyacaksınız.

DERGİLİK uygulamasını, kullanmakta olduğunuz cihazın teknolojisine göre aşağıdaki linkler üzerinden indirebilirsiniz.

TARKAN'ı geleceğe taşımak adına başladığımız bu çağdaş yayıncılık çalışmasında sizleri de mutlaka yanımızda görmeyi diliyoruz.

Kahramanımız TARKAN'ın maceralarını size KİTAP formatında ulaştırmak üzere yayınlarımıza devam ediyor ve 2.Kitabımızı beğeninize sunuyoruz.
Bu tarihi yayına özel, yepyeni bir kitap kapağı illüstrasyonunu, usta ressam ERSİN BURAK sizler için hazırladı. Maceranın renklendirmesi ise 70'lerdeki ilk Tarkan dergisi yayınına uygun olarak yeni baştan aslına uygun renkler ile yapıldı.

Bu kitapta, kahramanımızın soluk soluğa okunan en heyecanlı maceralarından birisi olan "KORKUNÇ TAKİP" macerasının ikinci bölümünü sizlere sunuyoruz. Yine 72 sayfalık kitap olarak yayınladık ve içerisinde birbirinden güzel 61 macera sayfasına ek olarak 70'li yıllarda yayınlanmış haftalık TARKANDergisi kapaklarından örnekler de bulunmaktadır.

Sipariş için, internet sitemiz TARKAN.com.tr 'nin satış sayfasında bulunan "SİPARİŞ FORMU"nu kullanabilirsiniz.

KİTAP yayınımızı beğeniyle takip edeceğinize inanıyoruz.

Yeni maceralarda, yeni kitaplarda görüşmek dileğiyle.

Sevgi ve Saygılarımızla.

Tan Burak
ALTAR MEDYA

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails