18 Eylül 2015 Cuma

Batman Günü Türkiye'de de hediyelerle kutlanıyor

Batman ve Deadpool gibi son derece popüler yayınları okurlarımızla buluşturan JBC Yayıncılık şimdi 26 Eylül Batman Günü Etkinliğiyle okurlarına onlarca hediye kazandırmayı hedefliyor. Yayınevine eşlik eden kitabevleri-sahaflar da elini taşın altına koymuş görünüyor.

Basın duyurusu ve iletişim adresleri hemen aşağıda:


Merhaba Arkadaşlar,
Batman Günü'nde sizlere için hazırladığımız hediyeleri nasıl ve nereden alacağınızı paylaşmak isteriz.
1 : Batman Günü Özel Ayraçları.
Bu ayraçları 21 Eylül'den itibaren aşağıda yazan noktalardan , her hangi bir Batman Çizgi Romanı alarak sahip olabilirsiniz.
Batman Günü Özel Ayraçlarını Alabileceğiniz Noktalar.
Online : www.jedbang.com
Ankara :
Devr-i Alem Sahaf
Istanbul :
Arka Bahçe
Gerekli Şeyler
Gon Çizgi Roman
Büyülü Dükkan
Pow
Paralel Evren
İzmir :
Arka Bahçe İzmir
Pınar Kitap
Baykuş Kitap
Bursa :
Çizman
Eskişehir :
Şehir ve Ben
Mersin :
Leprikon
2 : Batman Günü Özel Posterler
Batman Günü'ne Özel sizlere iki adet muhteşem poster hazırladık. Bu posterler çok düşük adet olmak üzere sınırlı sayıda basılmıştır. Bu posterler yukarıda yazdığımız ayraçların dağıtılacağı noktalardan dağıtılacaktır. Yukarıdaki listede bulunan yerler bu posterleri bazı aktivite ve promosyonlar ile dağıtacaktır. Detaylı bilgi için kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. Posterler ücretsizdir.
3 : Batman Armory With Bruce Wayne And Alfred Çekilişi
Batman Günü'ne özel sizler için yine muhteşem bir çekilişimiz olacak. Resimlerini gördüğünüz , tam 2750 Tl değerinde ki Hot Toys markalı Batman Armory with Bruce Wayne and Alfred Figure Setinden tam 10 tane çekiliş ile hediye edeceğiz.
Bu 11 adet setin 3 tanesi www.jedbang.com üzerinden dağıtılacak. 15 Eylül 2015 saat 00:01 den itibaren 26 Eylül 2015 gece 00:00'a kadar sitemizden Batman çizgi romanı veya herhangi bir Batman ürünü alan herkes otomatik olarak bu çekilişe katılacaktır. Ürün alan herkesin isimleri sistemimize kayıt edilip , 30 Eylül gecesi çekiliş yapılıp kazananlar açıklanacaktır.
Peki geriye kalan 8 Set ne olacak ? Bu setlerin 7 tanesi aşağıda yazılı olan noktalarda dağıtılacaktır. Bu çekilişe katılmak için yapmanız gereken tek şey , bu mağazalardan gidip her hangi bir Batman ürünü satın alıp , resimlerde gözüken Batman Günü Çekiliş formunu doldurup Mağaza yetkilisine teslim etmek. Daha sonra bu formlar bize kargolanacaktır , ve bizlerde yine 30 Eylül'de çekilişi yapıp o mağazanın kazananını açıklayacağız.
Katılım Noktaları :
Pow Collectibles Istanbul
Arka Bahçe Istanbul
Büyülü Dükkan Istanbul
Gon Istanbul
Gerekli Şeyler Istanbul
Devr-i Alem Sahaf Ankara
Arka Bahçe İzmir
Peki son kalan 1 tane ne olacak ? Onu da kafamıza göre hediye edeceğiz :=)
Batman Seti Linki : http://www.jedbang.com/urunler.asp
4 : Batman Günü İmzalı Çizgi Roman Çekilişi
Batman Gününde sizlere hediye etmek için elimizde 1 adet Lee Bermejo imzalı Neol ve 1 Adet Jock , Scott Snyder ve Greg Capullo imzalı Batman Ailenin Ölümü bulunmakta.
Bunları peki nasıl hediye edeceğiz :
Bu imzalı çizgi romanlar www.jedbang.com üzerinden dağıtılacak. 15 Eylül 2015 saat 00:01 den itibaren 26 Eylül 2015 gece 00:00'a kadar sitemizden Batman çizgi romanı veya herhangi bir Batman ürünü alan herkes otomatik olarak bu çekilişe katılacaktır. Ürün alan herkesin isimleri sistemimize kayıt edilip , 30 Eylül gecesi çekiliş yapılıp kazananlar açıklanacaktır.
Sevgilerimizle
Ertan Ergil

Güncel bilgiler ve sorularınız için - 
https://www.facebook.com/events/412774768914482/ 

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails