28 Ekim 2014 Salı

Dünyanın En Pahalı Çizgiroman Dergisini Online Okuyun

Superman'in ilk ortaya çıktığı çizgiroman olan Action Comics #1 sayısını alacak 
3 milyon Dolar'ınız yoksa, artık online okumanız mümkün.Action Comics #1, 
sadece Jerry Siegel ve Joe Shuster'İn yarattığı ünlü karakterler Superman'in ve 
Lois Lane'in ilk gösterildiği çizgiroman dergisi değil, modern süperkahraman 
kültürünün de başlangıcı kabul ediliyor

Okumak için - CGCComics

Superman'in ilk ortaya çıktığı çizgiroman olan Action Comics #1 sayısını alacak 3 milyon Dolar'ınız yoksa, artık online okumanız mümkün.
Action Comics #1, sadece Jerry Siegel ve Joe Shuster'İn yarattığı ünlü karakterler Superman'in ve Lois Lane'in ilk gösterildiği çizgiroman dergisi değil, modern süperkahraman kültürünün de başlangıcı kabul ediliyor. Bu çizgiromandan 76 yaşındaki çok iyi kalitede bir kopya, birkaç ay önce açık artırma sitesi eBay üzerinde satılmıştı. Tam 3,207,852 Dolar'a satılan bu ilk sayı, CGC tarafından 10 üzerinden 9 puanla (yani ilk baskıdan çıktığı kaliteye çok yakın ve hiçbir yerinde hasar bulunmuyor) değerlendirilmişti.
2000 yılında kurulan CGC Comics, dünyanın ilk bağımsız ve tarafsız çizgiroman değer biçme servisi. CGC firması 2007 yılına kadar 2 milyon çizgiroman dergisine değer biçti. Action Comics'in ortaya çıkan birinci sayısının kalite değerlendirmesini yapan CGC, bu değerlendirme sırasında çizgiromanı tamamen taramıştı ve şimdi firmanın web sitesinde bu sayı dijital olarak okumaya açılmış durumda.
Siz de Superman'in ilk çıkış hikayesini içeren 1938 yılı tarihi dergiyi ücretsiz okumak isterseniz buraya tıklayıp CGC'nin sitesine gidebilirsiniz.
The post Dünyanın En Pahalı Çizgiroman Dergisini Online Okuyun appeared first on Silikon Vadisi TV.

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails