31 Mayıs 2013 Cuma

Gazlı Kakalı Kahramanlar (!)

Günlerdir vatandaşa atılan "gazlar" konuşuluyor bildiğimiz üzere ve pek de onaylanan yorumlara rastlamıyoruz nedense... Bu da aklıma  olumsuz gazlar bağlamında Eric Larsen'in yarattığı Image Comics karakteri Savage Dragon'un düşmanlarından ikisini getirdi: Backfire ve Heavy Flo


BACKFIRE
Backfire, ilk kez Savage Dragon 25. sayısında Body Function adlı kötü adamlar grubunun bir elemanı olarak ortaya çıkmıştır. Gücü, yukarıda görüldüğü üzere yellenme gücüdür. Bu gazlı haliyle patlamalar yaratabilir, hatta uçabilir kendisi. Aşağıda da gördüğünüz üzere çıkardığı sesler... Kötüdür! Grup arkadaşları Chesspool (Fosseptik), Nasal Ned (Sümük gücü), Belcher (Kusma gücü)'dir ve hepsi de farklı sayılarda ölmüştür.

İkinci kötü karakter ise aşağıda gördüğünüz kişidir:

HEAVY FLO
Heavy Flo, Savage Dragon'un 32. sayısında ortaya çıkmış kötü insandır. Görüldüğü gibi güzü sıvısal anüs atığı  akıntısı kullanmaktır. Halen yaşamaktadır ve The Vicious Circle grubu üyesidir.

***
Bu iki kötü kahramanı seçme ve paylaşma nedenim: Bazı düşüncesizce hareketler gazla başlar, içine etmeyle bitebilir! Dikkatli olmak gerek.

Ümit Kireççi

1 yorum:

Pizagor dedi ki...

Bir de bizden Zıçan Adam vardı...

Linkler

Related Posts with Thumbnails