21 Şubat 2013 Perşembe

KLASİK X-MEN 3 Çıktı!

Büyük ustalar, yazar Stan Lee ve çizer Jack Kirby tarafından ilk olarak 1963 yılında yaratılan ve Marvel Comics tarafından yayımlanan X-Men, üçüncü cilt ile raflarda!


2000 yılında Bryan Singer tarafından çekilen X-Men’den, 2003 yılında gösterime giren X2’ye, son yıllarda ise sırasıyla X-Men: Son Direniş, X-Men Başlangıç: Wolverine ve X-Men: First Class 2011’e kadar defalarca filmlerini izlediğimiz X-Men, koleksiyonlarda mutlaka yer alması gereken bir klasik!

Professor Xavier’in öğrencileri Cyclops, Wolverine, Storm, Colossus, ve Nightcrawler bu ciltte de Magneto, Doom gibi ezeli düşmanlarıyla amansız bir savaşa giriyorlar!

İyi Okumalar! (Tanıtım Bülteninden)

ARKA KAPAK YAZISI:
Profesör Xavier ve öğrencilerini bekleyen sınavlar çok zorlayıcı! Geleceğin karanlık yüzü ile başlayan bu ciltte, daha sonra geçmişe uzanıyoruz. X-Men’in en yeni üyesi Kitty Pryde’ın büyümesine tanıklık ederken, diğer yandan X-Men’in yeni lideri Storm’un ve eski lider Cyclops’un heyecan dolu maceralarına katılıyoruz. X-Men takımı, dünya’nın tüm politik liderlerine meydan okuyan Magneto’ya karşı tek yürek olduklarında bu işe yarayacak mı?

Yayınevi: Gerekli Şeyler
Baskı: 1.Baskı Şubat 2013
Yazar: Chris Claremont
Çizer: John Byrne
Çeviri: Sinan Ural

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails