16 Mart 2012 Cuma

Hani Yıldırımlar Yaratan Bir Irkın Ahfadı İdiniz?

Aşağıdaki yazının başı ve sonu burada yer almamaktadır. Çizgi ile ilgili olan bölümler aktarılmıştır sadece:
"Gelelim bizi ilgilendiren kısmına. Çünkü subliminal olarak çocuklarımıza çizgi film olarak o kadar çok Yunan tanrısı kahraman olarak tanıtıldı ki Harput deyimi ile çocuklarımız adeta “ayin beyin” oldular.""Örneğin Türkiye’de bir zamanlar çocuklarımıza yutturulan “Tor” adlı çizgi film ve çizgi roman aslında yıldırım ve fırtına yaratan Zeus’u temsil eder. “Gölgelerin gücü adına” diye bağırarak harekete geçen bir diğer mitolojik çizgi film kahramanı “He-man” dır. Aslında çizgi filmin orijinalinde “karanlıkların gücü adına” diye bağırır, ama Türkiye’deki versiyonlarında bu kelime yumuşatılarak “gölgelerin gücü adına” şeklinde değiştirilmiştir. “Karanlıkların gücü adına” ne demektir? Karanlık her zaman Siyonizm ve sabataizmin şeytani uzantılarının güç aldığı ve kendilerini sakladıkları bir kavramdır. Bu kavram daha derin incelendiğinde, ABD dış işleri bakanı Richard Pearl’ün “karanlıklar prensi” lakabı ile anılmasına kadar gider ki bu ayrı bir yazı konusu olacak kadar uzundur.
Bu tür çizgi filmler ile Müslüman çocuklara küçük yaşlarda pagan yunan tanrıları kahraman olarak gösterilerek sevdirilmeye çalışıldı. Yıllarca bu şekilde müslüman mahallesinde salyangoz satıldı.
Buradan hareketle “Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahvadı” demek, soyunun Zeus’a, yani, çok tanrılı paganist yunan mitolojisine dayandırmak çokta zorlama bir tahmin olmasa gerek. Aziz Erbakan çeşitli konuşmalarında “Siyonizmin temeli antik Yunana, onların da temeli Mısır firavunlarına dayanır” derdi."
Mehmet Çiçek
Ekonomi
Kaynak - El Aziz Gazetesi

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails