25 Mart 2012 Pazar

2. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri Sahiplerini Buldu

24. 03. 2012 Cumartesi günü Çizgi Roman Okurları Platformu (ÇROP)'nun düzenlediği, bu sene Çizgi Roman Derneği (ÇRD)'nin destek verdiği 2. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri Sahiplerini küçük, eğlenceli bir toplantıyla sahiplerini buldu.
Saat 16.00'da Kaan Comics'de bir araya gelen ÇROP, ÇRD, Çizgi Diyarı üyeleri ile ödüle layık görülen sanatçılar, araştırmacı, çevirmen ve editörler uygun bir başka cafeye geçtiler. JBC Yayıncılık sahibi Ertan Ergil'in Ankara'dan yetişemediği sade tören son derece doyurucu sohbetlern de evsahipliğini yaptı.
İlk ödül belgesi 17. 03. 2012 Cumartesi tarihinde En İyi Satış Noktası dalında okurlar tarafından ödüle layık görülen sayın İlyas Erkul'a ÇROP Yöneticisi Ümit Kireççi ile ÇRD Başkanı Fuat Aktüre tarafından elden teslim edildi.

24. 03. 2012 Cumartesi tarihinde ise daha kalabalık bir grupla birlikteydik:
Şerif Engin Baygın, İlker Genç, Bayhun Öztürk, Yalın Alpay, A. Cemil HAzman, Güngör Uzun, T. Yener Çakmak, Av. Savaş Okutan, Haluk Yücesoy, Zeki Algan, Nadir Şinikoğlu, Murat Sevgikuran, Özgür Ateş, Tunç Pekmen, İlke Keskin, Ümit Kireççi



En İyi Çizgi Roman Araştırmacısı dalında okurlar tarafından ödüle layık görülen sayın Tevfik Yener Çakmak ustamız belgesini alırken:
En İyi Editör ve En İyi Çevirmen ödülüne okurlar tarafından layık görülen genç ancak son derece başarılı bir gelecek vaad eden İlke Keskin ödül belgesini alırken:


Okurlar tarafından En İyi Türk Yazar olmaya layık görülen Yalın Alpay ödülünü toplantıda alanlardan.



ÇROP'un düzenlediği 3. Türk Çizgi Roman Okurları 2011 için 2011'in en iyilerini seçmeye hazırlanıyoruz. Aday bildirmek isteyenler kategorilere bakabilirler:


http://cropcizgiromanodulleri.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails