6 Ocak 2012 Cuma

'Süper Kahramanlar' Adana'ya Geliyor

Adana'da bu yıl 5.'si organize edilecek olan; 'Çukurova Kitap Fuarı' kapsamında; Teksas, Tommiks, Zagor, Kaptan Swing, Superman ve Conan gibi 'süper kahramanlar'ın, yeniden okuyucusuyla buluşacağı bildirildi.10-15 Ocak 2011 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan; '5.Çukurova Kitap Fuarı' ile ilgili olarak hazırlıkların sürdüğü kaydedildi.
Adana'da bu yıl 5.'si organize edilecek olan; 'Çukurova Kitap Fuarı' kapsamında; Teksas, Tommiks, Zagor, Kaptan Swing, Superman ve Conan gibi 'süper kahramanlar'ın, yeniden okuyucusuyla buluşacağı bildirildi.
10-15 Ocak 2011 tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan; '5. Çukurova Kitap Fuarı' ile ilgili olarak hazırlıkların sürdüğü kaydedildi. Günümüzde; 'Hoz Comics', 'Lal Kitap', 'Oğlak Yayınları' ve 'Gerekli Şeyler' tarafından yaşatılmaya çalışılan Tommiks'ten Zagor'a, Karaoğlan'dan Mister No'ya, Örümcek Adam'dan Batman'a onlarca süper kahraman, eski ve yeni maceralarıyla fuar boyunca hem eski dostlarını, hem de yeni meraklılarıyla buluşacağı yorumu yapıldı.
Rengarenk kapakların içindeki siyah-beyaz kahramanların, içindeki çocuğu hala büyütmemiş birçok yetişkinin tercihi olmaya devam ettiği vurgulanırken, yeni nesil okurların yanında 30'lu yaşları aşmış, ders kitaplarının arasında çizgi roman okumuş kuşağın da çocukluk günlerinin en önemli hatırları arasında; Teksas, Tommiks, Zagor, Kaptan Swing, Superman ve Conan gibi 'süper kahramanlar'ın yer aldığı hatırlatıldı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İşte bu tutkuyu yakından takip eden Dünyayı Kurtaran Sahaf, önümüzdeki hafta beşincisi düzenlenecek olan Çukurova Kitap Fuarı'nda tamamen çizgi romanlarla dolu rengarenk bir stand açıp ziyaretçilere hoş bir nostalji yaşatacak." - Adana
Paylaşım - Dünyayı Kurtaran Sahaf
Kaynak - Haberler.com

Hiç yorum yok:

Linkler

Related Posts with Thumbnails